Utställningen pågår from 18 augusti tom 30 september 2018.

Vernissage lördag den 18 augusti kl. 12 – 15.

Camilla Caesar är verksam och boende i byn Vanstad – mellan Sjöbo och Tomelilla – dit hon flyttade från Malmö 2014. Här – i den gamla lanthandeln – har hon sitt galleri och ateljé.

2012 avslutade hon sin treåriga grundläggande Konstutbildning på Önnestads folkhögskola – och har sedan dess varit verksam konstnär bredvid sitt arbete som flygvärdinna på SAS. Hon har under åren haft ett flertal utställningar – och deltagit i konstmässor – i Skåne, Stockholm och Köpenhamn. Numera ställer hon mest ut hemma i Vanstad i sitt eget Gallery Caesar Art.

Camilla vill i sin konst förmedla en glädjefylld energi och hennes måleri – som är både föreställande och abstrakt – är färgstarkt, expressivt och uttrycksfullt. Hon målar på många olika sätt – vilket kommer sig av ett ständigt experimenterande och en nyfikenhet på att prova nya tekniker och tillvägagångssätt. Hennes livslånga djurintresse har under de senaste åren alltmer synts i hennes verk – men också ett nyväckt intresse inför att skapa ett färgstarkt, abstrakt måleri med fantasigestalter.

Båda kollektionerna kommer att finnas representerade på Glashyttans Orangeri.

Teknik: akrylmåleri på duk/pannå